dinsdag 5 mei 2015

Omdat het kan....

Beetje stil lijkt het hier.
Maar niets is minder waar. Druk bezig met van alles eigenlijk. En natuurlijk ook bezig om handgemaakte kadootje te freubelen. Toch een beetje opletten, hoe je het leuk, goedkoop en niet te groot qua vorm kan maken. Het moet namelijk ook nog hanteerbaar zijn voor ons. Zou wel beetje gek zijn, als je met een aanhanger een kado dropt. :D Alhoewel.... :P

Het blijft gewoon leuk om te doen.
Er wordt ontzettend veel gedropt alleen helaas nog geen reacties mogen ontvangen. Uiteraard hoeft dat ook niet. Maar het zou stiekem wel leuk zijn voor ons. Zoals eerder vermeld. Het mag ook anoniem, hier op de blog, zo wordt er geen email adres en andere gegevens van je bekend.

Wij vermoeden dat mensen het toch een beetje "eng" vinden. Van een totaal onbekende, ineens, in je fietsmand, een kadootje. Men denkt tegenwoordig altijd dat er ergens een rede voor is. Wie zat er aan mijn fiets, wat moeten ze van mij en ga zo maar door.
En dat is juist het leuke, niemand zat ( op een negatieve wijze) aan je fiets en niemand wil iets van je. Enige wat "wij" willen is die onverwachte lach van jouw.


Desalniettemin gaan we gewoon door.
Doe  je mee?

2 opmerkingen: